Saturday, March 27, 2010

Akan Terbit, insyaAllah [Sudah Terbit]

[Ini entri iklan, entri terbaru sila skrol ke bawah]

Buku ini bukan buku yang tidak komedi yang serius, atau bukan buku yang tidak serius yang komedi.

Blog dedikasi dan maklumat lanjut di www.salahlorong.blogspot.com

14 comments:

cik baWANG puTEH said...

nak sebijik...simpankan utk sy ea.. bila terbit neh en Bas??

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

aku nak......bg tau bila dah terbit dug..

kingbinjai said...

tahniah

kemat said...

wah... terbitan indie..tahniah.. kami tunggu

dugongsenyum said...

Zuri,
Ok. Terbit dalam bulan tige.

Cikgu Den,
Bulan tige, insyaAllah

Kingbinjai,
Terima kasih.

Kemat,
Salah satu tempat nak jual nanti ialah Maskara atau Pekan F atau BLRT... selain online.

Firol said...

brader jangan lupa simpan....

Hashim Zabidi said...

Terima kasih Dugong, kerana sudi singgah dilaman saya yg semak samun ini.

'Bukan Dugong Biasa' akan saya beli bila terbit nanti. Insya Allah...

dugongsenyum said...

Firol,
beres.

Pak Hashim,
beres.

tentangseseorang said...

bas...kasik tau bila sudah terbit.

by the way geju.syarman.com ko kena register semula since data-data lama telah di bersihkan.

Mak Su said...

tahniah encik dugong :)

dugongsenyum said...

Ady,
beres.

pasal geju tu... kau buat aku rasa nak menangis aaa, ada ramai pakar IT tapi satu pun tak boleh harap untuk BACKUP.

Mak Su,
terima kasih

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

Aslkm,5 tips percuma untuk hasilkan tajuk artikel blog anda dengan baik ? (Sila klik sini http://tolongsenyap.blogspot.com)ok bye

Naim said...

wah cun lah....
Ok, saya 'cup' satu.

@naimisa

JHaZKiTaRo said...

salam maulidur Rasul dari bumi Dublin, Ireland.. blog walking kejap.. rajin2, jemput laa singgah ke my blog.. :)