Saturday, July 24, 2010

Tak ada yang menarik

Tak ada benda menarik nak aku ceritakan tu pasal lama tak menulis kat sini. Hidup rutin, bangun pagi, pergi kerja, kerja, balik kerja, malam tidur, esok kerja lagi...

Tak ada rumah banglo atau mewah yang aku dok renovate, bikin kabinet IKEA misalnya.

Tak ada kereta best yang DIY bikin sini sana atau tukar enjin kereta potong. Tak ada.

Masih belum menjejakkan kaki ke negara asing. Tak ada cerita travel.

Tak ada pergi makan tempat mewah-mewah. Ada tak ada itulah mengulang Ee Mee Gold Chilli USJ.

Sampai dah ada cerita sok, barulah nak apdet blog ni.

Tak ada. Tak ada benda menarik.

5 comments:

gunx said...

sedah entry ni...jujur !

gunx said...

*sedap

dugongsenyum said...

Gunx,

bila2 senang jom mengeteh seksyen 8

:)

petz said...

alaaa jom laaa pergi dinner kat william, nasi goreng tunjang ada, nasi goreng chicken chop ada, lamb verde salsa pun ada, kuang3x...

dugongsenyum said...

Petz,
Insyaallah mesti pergi.